Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a DKÜ rendszerhez Segítség a DKÜ rendszerhez

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük, írjon e-mail-t az alábbi címre:

kmsupport@dkuzrt.hu

 

DKÜ Elektronikus rendszer rövid használati útmutatója.

 

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11724
Pillanatnyi aktív felhasználók száma1
Aktív intézményi felhasználó1
Aktív szállítói felhasználó0
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Segítség a termékek kereséséhez Segítség a termékek kereséséhez

Általános keresés

Az általános keresőmező szó eleji karakterkeresést alkalmaz. A beírt karakterekre kereséskor azok a termékek kerülnek kilistázásra, amelyeknél bármely adattartományban található olyan szó, melynek az elejétől kezdve tartalmazza az adott karaktersort. Tehát pl. "phone" szóra keresve minden phone kezdetű szót tartalmazó termék megjelenítésre kerül, de az "iphone" termékek nem.

Keresés kiemelt adatok szerint

Bármely karakterösszetételre keresve a rendszer megjeleníti a találatlistában az összes olyan terméket, amelynek az adott kiemelt adatsora bárhol tartalmazza a keresett karaktersort (szó elején, közepén vagy végén).

Állami normatíva besoroló, termékategória

A 14/2012. (VI. 8.) NFM utasítás által meghatározott Állami normatíva besoroló szerinti 5 szintű termékkategória tetszés szerinti sorát kiválasztva (leszűrve) a kiválasztás megszüntetéséig a kereső többi része már csak az adott kategórián belül érvényesíti a keresést. A kategóriában a mélyebb szinteket a kategória neve előtti kis fekete háromszögre kattintva lehet megjeleníteni, míg a kiválasztás a kategória nevére kattintással lép életbe.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2020.02.06

Tisztelt Felhasználók!

A DKÜ Elektronikus Rendszerből küldött automatikus e-mail üzeneteket érintő hiba elhárításáról gondoskodtunk, a rendszerüzenetek továbbítása zavartalanul működik.

Tisztelettel:

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.

 

  

2019.11.02

Tisztelt Érdeklődő!

A 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet (a továbbiakban: KEF rendelet), valamint a 301/2018 (XII. 27.) Korm. rendelet (a továbbiakban: DKÜ rendelet) 2019. október 31-i és november 1-jei módosításának következtében a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (a továbbiakban: DKÜ) jogutódként átvette a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (a továbbiakban: KEF) informatikai beszerzési feladatokhoz kapcsolódó hatályos központosított közbeszerzési keretmegállapodásait (a továbbiakban: keretmegállapodások).

A keretmegállapodások vonatkozásában a korábban használt www.kozbeszerzes.gov.hu címen elért KEF portál funkcionalitása ezentúl a DKÜ által működtetett elektronikus rendszerben (a továbbiakban: Rendszer), a kozbeszerzes.dkuzrt.hu címen érhető el. A KEF portálon regisztrált felhasználónevek és jelszavak a Rendszerben változatlanul használhatók, és a beszerzés folyamata is változatlan.

Felhívjuk az érintett szervezetek figyelmét, hogy jelen Rendszer regisztrációs mechanizmusa, felhasználónevei és jelszavai nem egyeznek meg a DKÜ Portálon (https://portal.dkuzrt.hu/DKU/) már megismertekkel, ugyanis két külön informatikai rendszerben történik a munkavégzés.

Figyelem! Az érintett szervezetek a DKÜ rendelet szerinti informatikai beszerzési igényeiket az éves informatikai beszerzési tervek és igények benyújtására szolgáló DKÜ Portálon nyújthatják be. Jelen Rendszer a KEF rendelet alapján korábban megkötött informatikai tárgyú keretmegállapodások 2. részének lebonyolítására és adatközlésére szolgál.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a nem informatikai tárgyú igények, beszerzések, keretmegállapodások tekintetében továbbra is változatlanul a KEF az illetékes - a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet szerinti - központi beszerző szervezet, így ezen termékkörökkel kapcsolatos intézményi igények, beszerzések, esetleges verseny újranyitások továbbra is a KEF hivatalos Portálján (www.kozbeszerzes.gov.hu) folytatódnak.

Tisztelettel:

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztatás a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet 13. § (1) bekezdés b) pontja alapján saját hatáskörű lefolytatásra visszaadott, a 13. § (3) bekezdés a) pont aa) alpontja szerinti keretmegállapodással nem megvalósítható beszerzési igények kielégítéséről

2019.11.07

Mint ahogy „A DKÜ által működtetett elektronikus közbeszerzési rendszer felhasználói kézikönyve” is tartalmazza, a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet (a továbbiakban: DKÜ rendelet) 13. § (1b) bekezdése szerint, ha a DKÜ a beszerzési igény kielégítésére szolgáló beszerzési eljárást saját hatáskörben történő lefolytatásra a 13. § (1) bekezdés b) pontja szerint visszaadta, az érintett szervezet a beszerzési igényét, ha az a 13. §  (3) bekezdés a) pont aa) alpontja szerinti keretmegállapodás alkalmazásával kielégíthető, köteles a keretmegállapodás alkalmazásával kielégíteni. 

 

Amennyiben a beszerzési igény nem elégíthető ki a 13. § (3) bekezdés a) pont aa) alpontja szerinti – vagyis a https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu címen elérhető – keretmegállapodások alapján, úgy az érintett szervezet a (köz)beszerzési jogszabályok által meghatározott más eljárás alapján elégítheti ki beszerzési igényét, s az azzal kapcsolatos adatokat és dokumentumokat a DKÜ rendelet 13. § (8)-(9) bekezdései szerint kell feltöltenie a DKÜ Portálra (https://portal.dkuzrt.hu/DKU/). 

 

Mindebből adódóan, a Rendszerben (https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu) azokat a saját hatáskörben megvalósított beszerzési igényeket, melyek megvalósítása nem a Rendszer keretmegállapodásai alapján történik, nem kell (nem is lehet) adminisztrálni – eltérően a KEF Portál saját hatáskörű igénybejelentési funkciójától. 

 

Természetesen, a beszerzési igény meghatározása nem eredményezheti a hivatkozott keretmegállapodások indokolatlan megkerülését, így például nem jogszerű egy számítógép beszerzési igényt oly módon meghatározni, hogy a keretmegállapodás elkerülésének indoka a számítógép egyedisége legyen.  

 

Tisztelettel: 

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.