Hatályos Keretmegállapodások Hatályos Keretmegállapodások

Felhívjuk a Tisztelt Látogatók figyelmét, hogy a hatályos keretmegállapodások részleteiről a Közbeszerzési adatok - Eljárások és Keretmegállapodások menüpont alatt tudnak tájékozódni.

Segítség a DKÜ rendszerhez Segítség a DKÜ rendszerhez

Amennyiben kérdése van, vagy hibát szeretne bejelenteni, kérjük, írjon e-mail-t az alábbi címre:

kmsupport@dkuzrt.hu

 

DKÜ Elektronikus rendszer rövid használati útmutatója.

 

Hiba!
Letöltés
Excel letöltése folyamatban. Ez a találati lista méretétől függően több percet is igénybe vehet.
Portál statisztika
Összesen regisztrált felhasználó11724
Pillanatnyi aktív felhasználók száma1
Aktív intézményi felhasználó1
Aktív szállítói felhasználó0
Vendég0
Hatályos keretmegállapodások száma
Rendelhető termékek száma

Segítség a termékek kereséséhez Segítség a termékek kereséséhez

Általános keresés

Az általános keresőmező szó eleji karakterkeresést alkalmaz. A beírt karakterekre kereséskor azok a termékek kerülnek kilistázásra, amelyeknél bármely adattartományban található olyan szó, melynek az elejétől kezdve tartalmazza az adott karaktersort. Tehát pl. "phone" szóra keresve minden phone kezdetű szót tartalmazó termék megjelenítésre kerül, de az "iphone" termékek nem.

Keresés kiemelt adatok szerint

Bármely karakterösszetételre keresve a rendszer megjeleníti a találatlistában az összes olyan terméket, amelynek az adott kiemelt adatsora bárhol tartalmazza a keresett karaktersort (szó elején, közepén vagy végén).

Állami normatíva besoroló, termékategória

A 14/2012. (VI. 8.) NFM utasítás által meghatározott Állami normatíva besoroló szerinti 5 szintű termékkategória tetszés szerinti sorát kiválasztva (leszűrve) a kiválasztás megszüntetéséig a kereső többi része már csak az adott kategórián belül érvényesíti a keresést. A kategóriában a mélyebb szinteket a kategória neve előtti kis fekete háromszögre kattintva lehet megjeleníteni, míg a kiválasztás a kategória nevére kattintással lép életbe.

Kiemelt hírek Kiemelt hírek

2020.02.06

Tisztelt Felhasználók!

A DKÜ Elektronikus Rendszerből küldött automatikus e-mail üzeneteket érintő hiba elhárításáról gondoskodtunk, a rendszerüzenetek továbbítása zavartalanul működik.

Tisztelettel:

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.

 

  

2019.11.02

Tisztelt Érdeklődő!

A 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet (a továbbiakban: KEF rendelet), valamint a 301/2018 (XII. 27.) Korm. rendelet (a továbbiakban: DKÜ rendelet) 2019. október 31-i és november 1-jei módosításának következtében a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (a továbbiakban: DKÜ) jogutódként átvette a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (a továbbiakban: KEF) informatikai beszerzési feladatokhoz kapcsolódó hatályos központosított közbeszerzési keretmegállapodásait (a továbbiakban: keretmegállapodások).

A keretmegállapodások vonatkozásában a korábban használt www.kozbeszerzes.gov.hu címen elért KEF portál funkcionalitása ezentúl a DKÜ által működtetett elektronikus rendszerben (a továbbiakban: Rendszer), a kozbeszerzes.dkuzrt.hu címen érhető el. A KEF portálon regisztrált felhasználónevek és jelszavak a Rendszerben változatlanul használhatók, és a beszerzés folyamata is változatlan.

Felhívjuk az érintett szervezetek figyelmét, hogy jelen Rendszer regisztrációs mechanizmusa, felhasználónevei és jelszavai nem egyeznek meg a DKÜ Portálon (https://portal.dkuzrt.hu/DKU/) már megismertekkel, ugyanis két külön informatikai rendszerben történik a munkavégzés.

Figyelem! Az érintett szervezetek a DKÜ rendelet szerinti informatikai beszerzési igényeiket az éves informatikai beszerzési tervek és igények benyújtására szolgáló DKÜ Portálon nyújthatják be. Jelen Rendszer a KEF rendelet alapján korábban megkötött informatikai tárgyú keretmegállapodások 2. részének lebonyolítására és adatközlésére szolgál.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a nem informatikai tárgyú igények, beszerzések, keretmegállapodások tekintetében továbbra is változatlanul a KEF az illetékes - a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet szerinti - központi beszerző szervezet, így ezen termékkörökkel kapcsolatos intézményi igények, beszerzések, esetleges verseny újranyitások továbbra is a KEF hivatalos Portálján (www.kozbeszerzes.gov.hu) folytatódnak.

Tisztelettel:

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztatás a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó érintett szervezetek részére a DKÜ Rendszerbe történő igény benyújtásával kapcsolatban

2019.11.20

Felhívjuk a tisztelt érintett szervezetek figyelmét, hogy a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó érintett szervezeteknek a DKÜ Portálon (https://dkuzrt.hu/portal/) kell benyújtani beszerzési igényüket.

Amennyiben a jóváhagyási folyamat során a DKÜ az érintett szervezet hatáskörébe utalta a beszerzést, az érintett szervezet köteles azt a DKÜ Rendszerben (https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/) található Keretmegállapodásokból megvalósítani, amennyiben a vonatkozó áru vagy szolgáltatás beszerezhető onnan.

Tekintettel arra, hogy a DKÜ Portál és a Rendszer két egymástól független informatikai rendszer, a Rendszerben történő új igény létrehozása során csatolni kell a DKÜ Portálra feltöltött igényre kapott DKÜ engedélyt, mely dokumentálja a „megfelelő” minősítést, 15 milliós becsült érték felett a miniszteri jóváhagyást, valamint a beszerzés érintett szervezet hatáskörébe való rendelést. A "Megjegyzés" mezőbe pedig fel kell tüntetni a DKÜ Portálon kapott beszerzésiigény-azonosítót (I/xxx/2019/yyyyyy).

Amennyiben az engedély és az azonosító nem kerül feltöltésre, a DKÜ hiánypótlásra visszaküldi vagy elutasítja a Rendszerben rögzített igényt.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy egy DKÜ Portálon jóváhagyott beszerzési igényre hivatkozva csak egy igény nyújtható be a DKÜ Rendszerben, és a benyújtott igény becsült értéknek lehetőség szerint meg kell egyeznie a DKÜ Portálon már jóváhagyott igény becsült értékével. Amennyiben a két becsült érték nem egyezik meg, kérjük, hogy a Rendszerben az igény benyújtásakor indokolják az eltérést.
Indoklás nélküli vagy nem megfelelően indokolt eltérés esetén a DKÜ szintén hiánypótlást ír elő vagy az igényt elutasítja.

Amennyiben az érintett szervezet hatáskörébe utalt beszerzés tárgya vagy azzal egyenértékű áru vagy szolgáltatás nem érhető el a Rendszer (https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/)   hatályos keretmegállapodásaiból, vagy az igényt a DKÜ keretkimerülésre hivatkozással elutasítja, úgy az érintett szervezet vonatkozó beszerzését a Rendszeren kívül valósíthatja meg.

Tisztelettel:

Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.